Prosztata fájdalom? Mondd, hogy ne Prostalgene!

Hogyan működik Prostalgene, hogyan működik a prosztatarák segíteni?

Mi Prostalgene gyógyszertár, mire használják?

Prostalgene gyógyszertár a kábítószer, a Prosztata úgynevezett alfa – 1-receptor-blokkoló. Hatékony összetevő tamszulozin. Ez egy úgynevezett alfa-1-Receptor-blokkoló, amely csökkenti a simaizom feszültség a prosztata, húgycső (húgycső). Tamszulozin biztosítja, hogy a vizelet folyik könnyebben keresztül a húgycső, így megkönnyíti a vizelés.

Prostalgene: ár, vélemények és eredmények. Honnan vásárolható meg a prosztata elleni étrend kiegészítő? Gyógyszertárban vagy a gyártó weboldalán?

Prostalgene használják betegségek kezelésére, az alsó húgyúti, prosztata (ún. jóindulatú prosztata-megnagyobbodás-BPH), kapcsolódó jóindulatú megnagyobbodása Ó. 2 mit kell figyelembe venni, mielőtt elkezdi szedni?

Nem használhatja a Prostalgene.

  • ha túlérzékeny (allergiás) a tamszulozin, vagy a készítmény bármely más alkotójával Prostalgene. Túlérzékenységi vagy Allergiás egen amsulosin is nyilvánvaló, mint a lágy szöveti ödéma (bőr, nyálkahártya), légszomj és/vagy viszketés, kiütés (angioödéma).
  • ha a szédülés vagy ájulás, alacsony vérnyomás (pl. hirtelen Felvehető, vagy kapok).
  • ha szenved súlyos korlátozás a Máj működését.
  • Különleges érdekel, ha figyelembe nem szükséges
  • A kezelés során előfordulhat, hogy csökken a vérnyomás, ami ritkán vezet ájulás. Az első jelei a szédülés vagy gyengeség, szóval, hogy üljön le, amíg a tünetek elmúltak.
  • Speciális ellátás szükséges, ha szenved súlyos vesekárosodás, mivel nincs tapasztalatom.
  • Hogyan működik Prostalgene, hogyan működik a prosztatarák segíteni?Ritka esetekben, tamszulozin kezelés előfordulhat duzzanat, a bőr, illetve nyálkahártya, légszomj és / vagy viszketés, kiütés (angioödéma). Ebben az esetben azonnal orvoshoz kell fordulni.
  • Ha átesett szem-műtét, mert a szürkehályog, erről tájékoztatnia kell a szemorvos, hogy ön ezt a gyógyszert szedi vagy szedését korábban. Ez azért szükséges, mert kitágul néhány betegnél, akik kezeltek egyidejűleg, vagy korábban tamszulozin, a nehéz műtét (például a tanuló elégtelen, bőr egenbogen (Iris) jött a beavatkozás közben nincs hang). Szemész lehet megfelelő óvintézkedéseket illetően gyógyszerek, valamint a használt berendezések. Kérjük, konzultáljon orvosával, ha azt szeretné, hogy késedelem, vagy átmenetileg hagyja abba a miatt szürkehályog műtét.

Ha az alkalmazás Prostalgene biztonságos? Tartalmaz természetes összetevőket nélkül hálózati hatások?

Kérjük, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét, ha bármely fenti korlátozások vonatkoznak, vagy a múltban.

  • terhesség, szoptatás

Prostalgene a férfiak csak.

  • a képesség, hogy a közlekedés, illetve gépeket

Nem végeztek vizsgálatokat a hatása a képesség, hogy a közlekedés, illetve ne üzemeltessen gépeket. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez szédülést okozhat. Ha a teszi, hogy szédül, tartózkodniuk kell a tevékenységek, amelyek megkövetelik a figyelmet. Más gyógyszerekkel való kölcsönhatása Kérjük, tájékoztassa alkalmazott kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy szedett egyéb gyógyszerek/ alkalmazni, vagy a közelmúltban szedett/ még akkor is, ha nem rezgés, súrlódás fizetett a gyógyszert.

Lehetséges egyidejű alkalmazása a kábítószer más gyógyszerekkel azonos akció (alfa-1-Receptor-blokkolók) vezethet, hogy csökken a vérnyomás. A Diclofenac (gyulladásgátló, fájdalomcsillapító) , warfarin (véralvadásgátló) felgyorsíthatja a kiválasztás tamszulozin.

Ha az alkalmazás Prostalgene biztonságos? Tartalmaz természetes összetevőket nélkül hálózati hatások?

A hogyan kell szedni a Prostalgene használata?

Prostalgene használata mindig pontosan az orvos utasítása szerint. Kérjük, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez, ha nem biztos abban, milyen. A Szájon Ha az orvos nem írja elő egyébként a szokásos adag 1 kemény kapszula naponta, a Reggeli után, vagy miután az első étkezés a nap. kell venni, Álló vagy ülő Helyzetben (nem fekve), egy pohár vízzel. A kemény kapszulát Egészben kell lenyelni, nem szabad összetörni vagy törött, mivel ez befolyásolja a késedelem a kiadás a hatóanyag.

Hogyan lehet beszélni a gyógyszert az orvosok, valamint az a személy, a kezelés után?

Általában Prostalgene használata előírt hosszabb kezelés. Az adagolási valamint a kezelés időtartama határozza meg a kezelőorvos. Kérjük, ne változtassa meg az adagolást, anélkül, hogy engedélyt. Beszéljen orvosával, vagy gyógyszerészével, ha az a benyomásom, hogy a Prostalgene használata hatása túl erős vagy túl gyenge. Ha van egy nagyobb szám Prostalgene engedélyezve van, mint kellene Ha véletlenül többet vett be az előírt adagot, Prostalgene, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba orvosával.

Ha elfelejtette bevenni a Prostalgene használata.

Ha elfelejtette bevenni egy kemény kapszula az ajánlott idő, hogy utolérjem ugyanaz nap (étkezés után). Ha tartózkodott attól, hogy minden nap, folytassa a kezelést a következő nap előírt kemény kapszula naponta. Csak egy kemény kapszula / nap. Következményekkel jár, ha a kezelés felfüggesztésével a Prostalgene használata. Ha túl korán hagyja abba a használatát Prostalgene használata, a panaszok lehet ismételni. Ezért használja mint az orvos által felírt, még akkor is, ha a panaszok már alábbhagyott. Kérjük, lépjen kapcsolatba orvosával, ha azt szeretné, hogy hagyja abba a kezelést.

Mi a mellékhatások lehetséges?

Mint minden gyógyszer, Prostalgene gyógyszertár is lehetnek mellékhatásai. Értékelése során a mellékhatások az alábbi Gyakorisági mutatókat használnak:

Gyakori: Szédülés

Néha: fejfájás, szapora szívverés epizód (tachycardia), szédülés, amikor telepített szándékosan vagy állandó (ortosztatikus hipotenzió), orrfolyás vagy orrdugulás (rhinitis), székrekedés, urchfall, Hányinger, hányás, bőrkiütés, viszketés, csalánkiütés (urticaria), ejakuláció zavara (pl. a magömlés a húgyhólyag), gyengeség (aszténia) Ritkán: ájulás, duzzanat szövet Quincke, például ödéma a garat és/vagy a száj, ami oda vezethet, hogy nehéz légzés, amíg fulladás, lásd 2.2) nagyon ritkán: fájdalmas, tartós, nem kívánatos rektion (priapizmus)

Ha szüksége van egy szem műtét thorn (szürkehályog), valamint alávetni Prostalgene gyógyszertár be, vagy korábban sor, előfordulhat, műtét során okoz nehézséget (lásd a 2.2 “speciális ellátást, ha figyelembe szükséges”). Kérjük, tájékoztassa orvosát vagy gyógyszerészét, ha a felsorolt mellékhatások jelentősen befolyásolja, hogy vagy mellékhatásokat észlel, amely nem szerepel ez az információ.

Lehet ez a gyógyszer a prosztata problémák – a gyógyszertárakban?

Hogyan kell tárolni a Prostalgene gyógyszertár?

Tovább gyógyszer gyermekektől. A lejárati dátum után a csomagoláson feltüntetett, valamint az összecsukható doboz, ne használja a gyógyszert. A lejárati idő utal, hogy a hónap utolsó napján. Tárolási feltételek: a buborékfólia csomagolásban tárolandó, eredeti csomagolásban. A Tálca birtokosai: szorosan zárja le a dobozt. Ez a termék kapható a gyógyszertárakban, illetve online a gyártó honlapján. Egy link, hogy az információ a kezdete a cikk. Ha felkeltettük érdeklődését, kérjük látogasson el erre az oldalra.

További Információk

Tartalmaz Prostalgene gyógyszertár:

A hatóanyag tamszulozin-hidroklorid. 1 kemény kapszula módosított kiadás a hatóanyagot tartalmaz 0,4 mg tamszulozin-Hidroklorid.

Kiegészítő összetevők:

Kapszula Tartalma: Mikrokristályos Cellulóz, Etil-Akrilát Metakrilsav-Kopolimer (1 : 1), Poliszorbát 80, Nátrium-Dodecil-Szulfát, Triethylcitrate, Talkum. A kapszula anyaga: zselatin, színezék Indigó Kármin (E 132), titán-dioxid (E 171), vas(III) – hidroxid-oxid x H2O (E 172), vas(III) – oxid (E 172), vas(II,III) – oxid (E 172), nyomás a tinta (sellak, vas(II,III)-oxid (E 72), propilén-glikol). Prostalgene gyógyszertár narancs-Provence kemény kapszula, fekete felirat “TSL 0.4” fekete csíkok mindkét Végén. Elérhető csomagokat, 20, 50, 100 kemény Kapszula.

Ez a használati adatokat a közelmúltban módosított 2007 áprilisában.

Ezen az oldalon talál információkat arról, hogy a használni az orvosi termékek illetve gyógyszerek. Az információ származik maguk a gyártók – csak együtt. Ez a webhely nem helyettesíti az orvos.